Str. Craiova, Nr. 12, Cluj-Napoca, Romania 08:00 - 20:00 +40-741 596 619

Despre

Punand pasiune in ceea ce faci poti da contur si viata tuturor lucrurilor!
Our Founder Claudiu Moldovan

Claudiu Moldovan

ClaudiuMoldovan

Ultimate dental experience like no other
Activi in Cluj Napoca, Claudiu Moldovan responsabil in mod direct de proiectul Effect lab. Proiect care promite zilnic o imbunatatire a calitatii produselor oferite! Implicarea atinge cote inalte iar asta se observa in rezultatul final al dintilor!

 

Experienta?

Atu-ul nostru! Nu este importanta longevitatea neaparat cat de importanta este perceptia clara. Tehnologia ne-a demonstrat asta si peste noapte idei stralucite insotite de perceptii exacte au fulminat si au ajuns astazi mai multe decat idei stralucite, au devenit obiceiuri, ritualuri indispensabile, moduri de viata! Avem o perceptie exacta in ceea ce inseamna creatia unui dinte raportat la natura si investim energie in realizarea conturului anatomic al unui dinte!

Energie?

Alimentata direct proportional cu nivelul de pasiune! Daca iti lipseste energia in mod cert nu exista pasiune! Effect lab este dovada vie a faptului ca pasiunea pentru aceasta meserie inca nu a cunoscut limite! Acest proiect a luat nastere intr-un moment in care nu gandeam eu, fondatorul ,ci pasiunea isi creea nisa proprie de gandire. Effect lab este primul copil nascut din dragoste pentru aceasta frumoasa si incitanta meserie care a venit intr-un timp in care inspiratia explora alte dimensiuni!

Inspiratia?

Ne intoarcem la natura! Effect lab reda naturalul dintilor tai !

 

Facemdinti!

Iar asta starneste incontinuu determinarea de a incerca sa imitam natura!

Natura?

Cel mai dificil fenomen de reprodus! Zilnic aprofundam cunostiinte, tehnici, metode! In mod constant observam spectrul larg si infinit de generos al naturii raportandu-ne la dinti! Pentru a fi cat mai exacti, am ales sa mizam pe actualizare, practica si nu in ultimul rand cercetare! Am inteles repede ca tehnologia este asul din maneca al erei noastre care ne va ajuta intotdeauna sa castigam timp! Pentru noi fiecare dinte creeat inseamna un plus de experienta si tratam cu seriozitate fiecare caz in parte.